Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Päikesekaitsev Ihupiim, SPF 50+, sprei 150 ml

69393
20.00
25.00
Kas vajate tõhusat ja kõrge kaitsega hooldust, mis kaitseb teie keha õrna nahka päikese käes viibimise ajal?

Avasta Sun Milk Body Spray SPF 50 sametise tekstuuriga, mis kaitseb tõhusalt kehanahka UVA/UVB kiirte negatiivsete mõjude eest ning niisutab seda erysipelas mereekstraktiga, mis stimuleerib naha loomulikke kaitsemehhanisme päikesekahjustuste eest ja kaitseb seda. fotovananemisest *.

Ei sisalda värvaineid, mineraalõlisid ja parabeene. Plastpudel on taaskasutatav, pakendis on taaskasutatud plastik.

*in vitro test

Taimne komponent: Eryngium Maritumum
Sellel rannikul ja liivastel kohtadel kasvav taim on ainulaadse võimega taluda aktiivset päikesekiirgust ja säilitada niiskust.

KOOSTIS
AQUADIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATEPHENOXYETHYL CAPRYLATEMETHYLPROPANEDIOLDIBUTYL ADIPATEALCOHOLPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDHOMOSALATEETHYLHEXYL SALICYLATEBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEETHYLHEXYL TRIAZONEBIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONEDIMETHICONETROMETHAMINEC14-22 ALCOHOLSBENTONITEPARFUMACRYLATES COPOLYMERGLYCERYL STEARATE CITRATECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEETHYLHEXYLGLYCERINGLYCERINSODIUM STEAROYL GLUTAMATESODIUM DEHYDROACETATEC12-20 ALKYL GLUCOSIDEXANTHAN GUMPENTYLENE GLYCOLSODIUM HYDROXIDEERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTPENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATETOCOPHEROL1259v0