Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Toitev Kehagommaaž Sheavõi & Mandel, 150Ml - Limiteeritud Kollektsioon

OSFA 2023
18316
8.40
12.00
KIRJELDUS

Taastav kehagommaaž õrna mandli aroomiga

Toote tekstuur: kreemjas koorivate osakestega

Kooriv gommaaž on rikastatud Sheavõiga ja selle purustatud kividega eemaldab õrnalt surnud naharakud. Oma rikkalikkusega ümbritsetud nahk saab ühe liigutusega mugavuse ja pehmuse!

Tulemused:
- pehme nahkkangas 96% naistest
- 92% naistest tunnevad end mugavalt
- nahk on õrnalt kooritud 92% naistest

Test viidi läbi 26 naistega õhukeste juustega

TAIMNE KOMPONENT:

SHEAVÕI BIO
Sheavõi on meie taimse kosmeetika uurijad valinud selle erakordsete toitumis- ja elustamisomaduste poolest. Rahustab väga kuiva nahka ja annab sellele kohese mugavuse. Shea pärineb keskkonnasõbralikust õiglasest kaubandusest ja säästvast tootmisest Lääne-Aafrikas.

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCOSNUCIFERA(COCONUT)OILHELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOILOLEAEUROPAEA(OLIVE)FRUITOILGLYCERYLSTEARATECITRATEBEHENYLALCOHOLCETEARYLALCOHOLPRUNUSARMENIACA(APRICOT)SEEDPOWDERBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERCHAMOMILLARECUTITA(MATRICARIA)FLOWERWATERCELLULOSEPARFUM/FRAGRANCEPRUNUSAMYGDALUSDULCIS(SWEETALMOND)SEEDEXTRACTBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)NUTSHELLPOWDERSODIUMBENZOATECETEARYLGLUCOSIDEHYDROXYPROPYLSTARCHPHOSPHATEHYDROGENATEDVEGETABLEOILXANTHANGUMLACTICACIDSORBICACIDMACADAMIAINTEGRIFOLIASEEDOILTOCOPHEROLLIMONENECALENDULAOFFICINALISFLOWEREXTRACTPOTASSIUMSORBATECITRICACID10911v0

HInd: 73.4 €/L