Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Losjoon-Hooldus KÕÕMAVASTANE Piparmündiga BIO - Sobib kõõmase peanaha puhul, 300 ml

Solutions Botanique Capillaire
68587
11.20
16.00
KIRJELDUS
Piparmündiga BIO La Gacilly´st rikastatud Losjoon-Hooldus KÕÕMAVASTANE rahustab peanahka ja eemaldab kõõma juba esimesel kasutuskorral.

Probleem: kõõm
Tekstuur: vedel, fluiidne, mittekleepuv
Eelised: Takistab kõõma taasteket 14 päeva jooksul*

Tulemused:
100% – peanahk kaitstud**
97% - toode eemaldab kõõma koheselt ja püsivalt**
97% - peanahk on niisutatud**
97% - ebamugavustunne väheneb alates esimesest kasutuskorrast**

Kasutamine: loksutage enne kasutamist. Kandke igapäevaselt kuivale või niiskele peanahale. Masseerige. Mitte maha loputada.

* Kliiniline uuring läbi viidud 31 vabatahtliku osavõtul
** Rahulolu uuring on läbi viidud 32 vabatahtliku osavõtul 28 päeva
jooksul.

TAIMNE KOMPONENT:

Piparmünt BIO La Gacilly´st


Vähendab peanaha ebamugavustunnet.
Kõõm on väikesed osakesed, soomused, mis kooruvad peanahalt. Selle nähtuse põhjuseks võib olla stress, vale toitumine, hormonaalne tasakaalutus või vale juuksehooldus.


Kõõm on kahte tüüpi:

- Kuiv kõõm on seotud liigse sebumi tootmise ja peanaha rakkude uuenemise häirega. See meenutab valget pulbrit, ei kleepu nahale, irdub valgete helvestena ning langevad õlgadele. Kuiv ja normaalne peanahk on eriti seda tüüpi kõõmale aldis.

- Rasvase kõõma põhjuseks on mikroorganismi Malassezia furfur arenemine, mis lagundab sebumi ja põhjustab ketendust. See näeb välja nagu naastud, mis jäävad peanahale. Väga sageli kaasneb sellega sügelus ja ärritus. Sel juhul muutub kõõmast vabanemine esmatähtsaks peanaha mugavustunde taastamiseks.

Omades ainulaadseid teadmisi taimemaailmast Yves Rocher´i Taimse Kosmeetika® tedlased valisid Piparmünt BIO La Gacilly´st värskendatavate omadustega.

See aitab leevendada peana ebamugavustunnet, peanahk on kõõma tõttu tundlik. Ingridiendina oleme lisanud seda kahe valemi aluseks, mis aitavad eemaldada kõõma ja vältida kõõma kordumist.


MEIE LUBADUSED
- 99% looduslikku päritolu koostisosi
- Silikoonivaba
- Pudel ja pakend on taaskasutatavad



KOOSTIS
AQUA/WATER/EAUALCOHOL DENAT.MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACTMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OILBUTYLENE GLYCOLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPANTHENOLXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCEPIROCTONE OLAMINECITRIC ACIDBENZOIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLLIMONENE10851v0

HInd: 106.67 €/L