Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Keha- Ja Juukseõli "Argaania", 100 Ml

BAINS DE NATURE
57960
13.50
15.00
KIRJELDUS

Puudutage loodust ennast selle keha- ja juukseõliga, mis toidab, jätab juuksed siidiselt pehmeks ja delikaatselt lõhnavaks. Sobib igapäevaseks naha- ja juuksehoolduseks ning massaažiks.

Aroom: erutavas kompositsioonis kogu traditsioonilise idamaise hammami hellus. Valem Argaaniaõli ja Marokost pärit BIO Roosiga.

Toote eelised: Õli sisaldab 99% looduslikku päritolu koostisosi, ilma mineraalõlideta. Toidab, annab siidisuse ning ümbritseb nahka ja juukseid veetleva aroomiga.

Kasutusnõuanne:
Keha jaoks: Soojendage õli korraks peopesades. Kandke kergete masseerivate liigutustega kehanahale kuni täieliku imendumiseni. Võib kasutada ka massaažiõlina.
Juustele: Kandke õli kuivadele või niisketele juustele kogu pikkuses ja juusteotstesse.


TAIMNE KOMPONENT:

Argaania ja Roos
Maroko südames on meie Taimse kosmeetika eksperdid kombineerinud kaks legendaarset taime, mida traditsiooniliselt peetakse iluvaradeks: Argaania ja Roos. Brändi pikaajaline ja tihe koostöö keskkonnavastutustundlike tarnijatega on Argaaniapuude hoolika käsitlemise ja Argaaniaõli kõrgeima kvaliteedi tagatiseks.

MEIE LUBADUSED

- 99% loodusliku päritoluga koostisosad
- vegan



KOOSTIS

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILARGANIA SPINOSA KERNEL OILCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OILMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILPARFUM/FRAGRANCE10627v0

HInd: 150 €/L