Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Taastav Kahefaasiline Öökontsentraat Nooruslikuma Naha Jaoks, 30Ml

ANTI-AGE GLOBAL
37406
26.00
52.00
KIRJELDUS

Taastav Kahefaasiline Öökontsentraat Nooruslikuma Naha jaoks sisaldab mitte ainult 2 korda rohkem Sirelipungade Taimnektari*, vaid ka väärtuslikke taimeõlisid, sealhulgas Jojobaõli, mis on tuntud oma taastavate omaduste poolest.

Päevast päeva pärast ärkamist näeb nahk sile ja särav välja, kortsud on vähem nähtavad. Nahk uueneb, taastub ja muutub elastsemaks.

Toote eelised: Uuenduslik siidine, pehme ja läbitungiv tekstuur, mis ühendab endas suurepäraselt seerumi ja väärtuslikud õlid.

Meie Lubadused
- Valem sisaldab 98% looduslikku päritolu koostisosi
- 3 Prantsusmaal registreeritud patenti
- 100% looduslik ekstraheerimine
- Sirelipungade Taimnektariga
- Taimenektar on toodetud keskkonnasäästlikult
- Mineraalõlideta
- toodetud armastusega Prantsusmaal, Bretagne'i piirkonnas
- Klaaspakend on taaskasutatav, kartong on valmistatud meie jurisdiktsiooni alla kuuluvate metsade puiduston ja on taaskasutatav
*Võrreldedes Korrektor-Seerumiga Nooruslikuma Naha jaoks


TAIMNE KOMPONENT:

TAIMNEKTAR
Yves Rocheri teadlased said sirelipungade südamest väärtusliku taimenektari, millel on ainulaadne võime taastada nahka.

KASUTAMISE NÕUANDED

Enne kasutamist loksutage flakoon. Enne peamist öist hooldust kandke mõni tilk Kahefaasilist kontsentraati tilgutiga peopesale ja masseerige õrnalt näo- ja kaelanahale, liikudes keskelt kontuurini ja alt üles.



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINSIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILSQUALANEVITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OILANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERPENTYLENE GLYCOLPROPYLENE GLYCOL.SODIUM CHLORIDEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTBORAGO OFFICINALIS SEED OILCAMELINA SATIVA SEED OILPARFUM/FRAGRANCEINOSITOLHYDROXYACETOPHENONEPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACTSODIUM HYALURONATESYRINGA VULGARIS (LILAC) EXTRACT1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLNIACINAMIDETOCOPHERYL ACETATECAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDESODIUM HYDROXIDELINALOOLGERANIOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEXANTHAN GUMSODIUM BENZOATE149v

HInd: 1533.33 €/L