Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Päikesekaitsev Antiage Näokreem SPF30, 40 ml

70900
15.20
19.00
Vedel, mittekleepuva tekstuuriga näokreem kaitseb nahka tõhusalt UVA/UVB-kiirte negatiivsete mõjude eest ning hoiab ära päikesest tingitud kortsude teket tänu Eryngium Maritumum ekstraktile. See ainulaadne polüaktiivne botaaniline koostisaine stimuleerib naha loomulikke kaitsemehhanisme päikesekiirte eest, kaitstes seda fotovananemise eest ja aktiveerides rakkude uuenemist.

Intensiivselt niisutatud, teie nahk on usaldusväärselt kaitstud, omandab sileduse ja elastsuse. Kõrgetasemeline kaitse heledale nahale.

Taimne komponent: Eryngium Maritumum
Sellel rannikul ja liivastel kohtadel kasvav taim on ainulaadse võimega taluda aktiivset päikesekiirgust ja säilitada niiskust.


KOOSTIS
AQUAHOMOSALATEC12-15 ALKYL BENZOATEOCTOCRYLENEMETHYLPROPANEDIOLDIMETHICONEGLYCERYL STEARATE SEETHYLHEXYL SALICYLATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEGLYCERINALCOHOLBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEHYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/DIMETHYLCARBONATE COPOLYMERETHYLHEXYL TRIAZONETRIMETHYLSILOXYSILICATEPOTASSIUM CETYL PHOSPHATESESAMUM INDICUM SEED OILERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTPARFUMPEG-100 STEARATEETHYLHEXYLGLYCERINCELLULOSE GUMXANTHAN GUMTETRASODIUM EDTASALICYLIC ACIDLACTIC ACIDISOEUGENOLTOCOPHEROL1932v0