Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €

Parfüümvesi "Quelques Notes d’Amour", 50 ml

QUELQUES NOTES D'AMOUR
98200
46.00
KIRJELDUS

Armunud naine juskui hõljuks maapinnast kõrgemal, haaratud emotsioonidest ja soovidest, mida võib põhjustada vaid armastuse tunne. Armunud naise tunnete edastamiseks on Yves Rocheri Kaubamärk loonud erakordse, kaasaegse ja ainulaadse aroomi "Quelques Notes d’Amour". Armastuse emotsioonide lõhn on nii romantiline kui ka joovastav.
Parfümeeri sõnum "Armastuse lõhn ... mõtlesin kohe roosi, naiselikkuse ja romantika sümbolit. Otsustasin ühendada roosi guajakipuu absolute sensuaalse olemusega. Aromaatne kompositsioon omandas puiduliste nootde ainulaadse varjundi. Lisades magusalt sooja Benzoin resin ekstrakti helimängu, küllastan ma meloodia sensuaalse, vastupandamatu armestuse kiusatusega, akordiga.
Parfüümeer: Domitille Berthier


TAIMNE KOMPONENT:

Lõhna kompositsioon:
- Damaskuse Roosi Absolute
- Guajakipuu eeterlik õli
- Bensoiini ekstrakt

MEIE LUBADUSED

Teie Ilu ja Looduse nimel
- kork on valmistatud ümbertöödeldud plastikust
- flakoon ja pakend on taaskasutatavad
- toodetud Prantsusmaal

KASUTAMISE NÕUANDED

Kandke oma lõhna kohtadesse, kus saate tunda oma südamelööke: randmed, küünarnuki painutuskoht, dekoltee, kaela tagaosa, kõrvade taha punktid.



KOOSTIS
Komponentide loendit võidakse uuendada, soovitame kontrollida ka pakendil olevat koostist.
ALCOHOL PARFUM/FRAGRANCE AQUA/WATER/EAU BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE LIMONENE LINALOOL CITRONELLOL GERANIOL BENZYL ALCOHOL CITRAL CI 17200 (RED 33) CI 19140 (YELLOW 5) 104v0

HInd: 900€/L

Millesse veel armuda