Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €

Parfüümvesi "Mon Rouge", 50 ml

QUELQUES NOTES D'AMOUR
91836
27.60
46.00
KIRJELDUS

Mon Rouge Eau de Parfum - armasta ennast ja kogu maailm armastab sind!

Ilmekas ja püsiv lõhn on enese aktsepteerimise ja enesekindluse võti. Vaid paar tilka rõhutab teie jõudu ja lisab julget võlu.

Lõhnal on hurmav koostis, mis ühendab iirise ja neroliõite sensuaalsed noodid iseloomuliku patšuli, sõstra julge hapukuse ja mahlase ploomiga.

Südamenoot - see oled sina ja su enesearmastus! Mon Rouge - lõhn, mille te ise loote!

Lõhnakompositsioon:

Iiris – puudriline noot, annab kompositsioonile elegantsust ja pehmuse. Iirised on väga õrnad, kerged ja peent elegantsust täis. Iiris on keeruline ja eripärane akord, mis eristab teid rahvahulgast.

Neroli on ere essents, mis lisab avatust ja optimismi. Yves Rocheri eksperdid saavad selle värskete Hapu Apelsini õite destilleerimisel. Valmis õli võrgutab kreemja aroomi ja mähiseva värskusega. Neroli hellitab helluse ja kergelt lämmatava magususega.
Patšuli - on puine noot, mis on täis jõudu ja iseloomu, puudrilise iirisega täiuslikus hormoonias. Lille nimi tähendab "roheline leht" ja selle juured ulatuvad Aasiasse ja Kariibi mere saartele. Lõhn mullaline, magus ja hägune. Selle mitmetahuline lõhn on põlvest põlve tuntud kui traditsiooniline lõõgastusvahend.

Mustsõstar on särav, julge ja hapukas mari. Selle lehed sisaldavad suures koguses eeterlikke õlisid, mistõttu parfüümeerid hindavad seda eriti. Mon Rouge Eau de Parfum´is lisab ta vürtsi ja värskendavaid lillenoode.

Ploom - tippakord kuulub mahlasele ploomile, mida serveeriti näputäie suhkrukristallidega. Caroline Dumouri ploom on vapustav! Magususe poolest viitab selle aroom moosile, millest suvepeol valmistati vaniljekooki.


Parfüümeer: Caroline Dumure

TAIMNE KOMPONENT:

- Patšuli: puiduline tugevuse ja iseloomu noot
- Neroli essents: lillenoot kerguse ja avatuse jaoks
- Iiris: noot puudriliste ja peente külgedega individuaalsuse tagamiseks
- Ploomi ja sõstra kombinatsioon: puuviljaakord suurema naudingu saamiseks

MEIE LUBADUSED

Teie Ilu ja Looduse nimel
- 84% koostisosadest on looduslikku päritolu.
- 100% alkoholist on looduslikku päritolu
- kork on valmistatud 48% ümbertöödeldud plastikust
- klaaspudel on taaskasutatav
- papppakend on valmistatud из экологически чистых лесов

KASUTAMISE NÕUANDED

Kandke oma lõhna kohtadesse, kus saate tunda oma südamelööke: randmed, küünarnuki painutuskoht, dekoltee, kaela tagaosa, kõrvade taha punktid.



KOOSTIS
Komponentide loendit võidakse uuendada, soovitame kontrollida ka pakendil olevat koostist.

ALCOHOL PARFUM/FRAGRANCE AQUA/WATER/EAU LINALOOL LIMONENE GERANIOL BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE BENZYL ALCOHOL CITRAL ISOEUGENOL 10382v0


HInd: 900€/L