Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €

Parfüümvesi Intense "Comme Une Evidence", 50 ml

COMME UNE EVIDENCE
27517
50.00
KIRJELDUS

Kogu aroomi "Comme Une Evidence" tunnete täius ja harmoonia kehastub aroomi intensiivsemas ja eredamas versioonis. Damaskuse roosi- ja jasmiini grandiflorum absolute eeterliku õli kombinatsioon on ümbritsetud päikeseliste akordidega ja paljastab aroomi rikkaliku lillesüdame. Šleifis - võnkuvate valgete puitakordide ja maitsvate pralineenootide põimumine toob esile kogu lõhna sensuaalsust ja annab sügavust teie aistingutele.

Parfümeeri sõnum:
Luues kvaliteetsetel valitud toorainetel põhinevat lõhna, on parfüümeer Anik Menardo mänginud kaasaegses võtmes šipriliste nootide kompositsiooni. Säilitades peene elegantsi vaimu, mis on inspireeritud klassikalisest šipri nootidega kombinatsioonist, õnnestus tal tänu õrnadele rohelistele peanootidele ja lilleliste südamenootide läbipaistvusele tuua aroomi rohkem valgust ja värskust. Nautige "Comme Une Evidence " lõhna puhta ja särava kombinatsiooni maagilist harmooniat!

Parfüümeer: Anik Menardo



TAIMNE KOMPONENT:

- Damaskuse Roosi eeterlik õli

- Jasmiin Grandiflorum absolute

MEIE LUBADUSED

Teie Ilu ja Looduse nimel
- kork on valmistatud ümbertöödeldud plastikust
- flakoon ja pakend on taaskasutatavad
- Toodetudd Prantsusmaal

KASUTAMISE NÕUANDED





KOOSTIS
Komponentide loendit võidakse uuendada, soovitame kontrollida ka pakendil olevat koostist.

ALCOHOL PARFUM/FRAGRANCE AQUA/WATER/EAU HYDROXYCITRONELLAL HEXYL CINNAMAL BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE BENZYL SALICYLATE BENZYL ALCOHOL ALPHA-ISOMETHYL IONONE LINALOOL GERANIOL CITRONELLOL EUGENOL FARNESOL BENZYL BENZOATE CINNAMYL ALCOHOL CI 17200 (RED 33) CI 19140 (YELLOW 5) 210v0


HInd: 900€/L

Millesse veel armuda