Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Niisutav kätekreem "Oliiv ja Petitgrain", 30 ml

BAINS DE NATURE
90415
4.00
KIRJELDUS

Puudutege loodust ennast selle silikooni- ja värvainevaba kätekreemiga, mis niisutab teie nahka ja jätab sellele õrna lõhna.

Aroom: selleks, et kinkida teile rahulikke lõõgastushetki, oleme Yves Rocheris valinud Vahemere basseinist pärit päikeselise Oliivi- ja Petitgraini eeterliku õli. Seda õlit, mis on saadud mõru pomerantsipuu lehtede ja okste destilleerimisel, kasutatakse traditsiooniliselt selle lõõgastavate omaduste tõttu. Selle kütkestav ja samal ajal toniseeriv lillearoom aitab unustada igapäevamured ja nautida hetke tõelisest rahust.

Toote eelised: sulava tekstuuriga kreem sisaldab 98% looduslikku päritolu koostisosi. Niisutab nahka ja annab õrna aroomi. Valem Sheavõiga.

Meeldib lõhn? Avastage enda jaoks ka teisi sarja tooteid!

TAIMNE KOMPONENT:

Oliiv ja Petitgrain

Vahemerest pärit päikeseline Oliiv ja Petitgraini eeterlik õli ühinevad lõõgastavaks ja õrnaks aroomiks, et pakkuda Teile tõelisi naudingu hetki. Leia meelerahu, tunne rahu...

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad
- vegan
- sulfaadivaba
- silikoonivaba



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINSORBITAN STEARATECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATESTEARIC ACIDPALMITIC ACIDBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERPARFUM/FRAGRANCEHYDROXYACETOPHENONEXANTHAN GUMOLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OILSORBIC ACIDLIMONENESODIUM BENZOATECITRALCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATELINALOOLBENZYL ALCOHOL10633v0

HInd: 133.4 €/L