Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Taastav Dušiõli Sheavõiga Ja Saialillega Bio, 200 Ml

SOIN VEG CORP
4674
8.40
12.00
KIRJELDUS

Sulfaadivaba dušiõli*, mis on rikastatud BIO sheavõi ja BIO saialillega, puhastab õrnalt ja kaitseb nahka kuivuse eest. Kokkupuutel veega muutub õline tekstuur ümbritsevaks vahuks.

Nahatüüp: kuiv ja väga kuiv

Toote tekstuur: õline

Eelised: rahustab nahka koheselt, vähendades pinguldustunnet

Tulemused:

Koheselt

100% vabatahtlikest väidavad, et nahk on õrnalt puhastatud.

91% vabatahtlikest väidab, et toode leevendab pingetunnet.

28 päeva pärast.

100% vabatahtlikest väidavad, et toode on naha loomuliku tasakaalu suhtes õrn.

87% vabatahtlikest väidab, et nende nahk on kaitstud

Rahulolu-uuring viidi läbi 23 vabatahtliku osalusel.

* Ei sisalda sulfaatseid pindaktiivseid aineid.

TAIMNE KOMPONENT

Sheavõi BIO ja saialill BIO

Orgaaniline sheavõi, mis on rikas rasvhapete poolest, on tuntud oma toitvate ja taastavate omaduste poolest: muudab isegi väga kuiva naha pehmeks ja elastseks. Lisaks aitab see õli tugevdada nahabarjääri, et kaitsta agressiivsete välismõjude eest. Orgaaniline sheavõi on Lääne-Aafrikas pärit õiglase kaubanduse ja mahepõllunduse sertifikaadiga. Me ühendasime orgaanilise sheavõi ja orgaanilise saialilleõli rahustavate omadustega. Selle õlitekstuuriga ekstrakt suudab vähendada põletikuliste vahendajate tootmist - aineid, mis stimuleerivad organismi negatiivset reaktsiooni stressile ja välistele ärritajatele. Seega orgaaniline saialilleõli meie valemite koostises aitab vähendada naha pingetunnet ja leevendab ebamugavustunnet, mistõttu sobib ideaalselt kuivale nahale. Me kasvatame seda koostisosa vastavalt agroökoloogilistele tingimustele oma põldudel La Gacilly's, Prantsusmaa Bretagne'i piirkonnas.



MEIE LUBADUSED

100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel
93% koostisosadest on looduslikku päritolu
Valmistatud armastusega Bretagne'is, Prantsusmaal



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUGLYCERINSODIUM METHYL COCOYL TAURATEDECYL GLUCOSIDESODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATELAURYL GLUCOSIDECOCAMIDOPROPYL BETAINEPARFUM (FRAGRANCE)MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILCALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACTBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERCOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATECITRIC ACIDPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILSODIUM BENZOATEGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDEPOTASSIUM SORBATETRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATEHYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATELECITHINTOCOPHEROL |10949v0

HInd: 60 €/L