Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €

Lauvärvipalett - Granit Rose 1.5 G

COULEURS NATURE
51727
14.40
18.00
Õrnade toonide palett on inspireeritud Prantsuse Bretagne'i maalilise Roosa graniidi ranniku värvidest.

4 ultrapigmenteeritud tooni – õrnroosast sügava bordoo-punaseni. Ideaalne kombinatsioon romantiliste smoky eyes meigi loomiseks. Meie lauvärvipalett on rikkalike värvidega ja 3 viimistlustooniga: matt, pärlmutter, metallik.

Mahe vegan valem* on rikastatud Rukkilill BIO ekstraktiga ning sobib seetõttu tundlikele ja kuivadele silmadele, samuti sobib ka kontaktläätsede kandjatele.

Toote eelised: ainulaadne Lauvärvipalett, on loodud austusega keskkonna vastu. See on Yves Rocheri esimene palett taaskasutatud puidust karbis ja ilma peeglita, et vähendada plastiku kasutamist. Erinevalt varasematest plastalustest on see keskkonnasõbralikum: tänu uuele pakendile hoiame igal aastal kokku 25 tonni plastikut.

* Ei sisalda loomset päritolu koostisosi.


TAIMNE KOMPONENT:
RUKKILILL BIO
Rukkilill BIO on kasvatatud Säästva põllumajanduse meetodite abil meie orgaanilistel põldudel La Gasillas. Igaaastaselt me korjame ja kuivatame taimede maapealseid osi: pungad, lehed ja varred.
Meie Taimse Kosmeetika eksperdid püüdsid maksimaalselt suurendada Pur Bleuet toodete koostise naturaalsust: toodete valemid koosnevad 97% kuni 99% looduslikku päritolu koostisosadest. Tänu 100% naturaalse ekstratsiooni meetoditele on meie Rukkilille BIO ekstraktid rahustavate* ja kaitsvaite* omadustega. 
* Rukkilille BIO ekstrakti in vitro testid


KASUTAMISE NÕUANDED
Loo õrna meiki meie lauvärvipaleti nelja tooniga.

4 LIHTSAT SAMMUT:
Tooniga „Matt bordoo“ märgi ülemise silmalau kortsu ja hajuta tekstuuri suunaga üles kulmu poole

Kandke „Vase-Roosa pärlmutter“ silma välisnurka.

Liikuval laul kasutage „Hõbe-Roosa Metallik“.

Sära lisamiseks tõsta „Roosa pärlmutter“ tooniga esile silma sisenurk.

Matte lauvärve saab hajutada koheva pintsliga, õhema kaldus otsaga pintsel tagab täpsemat pealekandmist.

Kandke pärlmutter- ja metalse viimistlusega lauvärve lameda pintsliga ning intensiivseima värvi saavutamiseks niisutage aksessuaari veega või kandke sõrmedega tekstuuri.




KOOSTIS
MICAETHYL STEARATEOCTYLDODECYL STEAROYL STEARATESORBIC ACIDCALCIUM SODIUM BOROSILICATESQUALANEZINC STEARATECI 77492 (IRON OXIDES)KAOLINZEA MAYS (CORN) STARCHCI 1635 (RED 4 LAKE)ETHYLHEXYLGLYCERINCI 77742 (MANGANESE VIOLET)PENTYLENE GLYCOLCAPRYLYL GLYCOLBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2SORBITAN SESQUIISOSTEARATESODIUM DEHYDROACETATETIN OXIDEISOPROPYL ISOSTEARATEGLYCERINCI 429 (BLUE 1 LAKE)TOCOPHERYL ACETATEXANTHAN GUMCI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)|MICAMACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILCHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN)MAGNESIUM MYRISTATECENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACTCI 777 (ULTRAMARINES)CI 77491 (IRON OXIDES)SILICA.[NANO]CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)SILICA[+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 1914 (YELLOW 5 LAKE)DISTARCH PHOSPHATESYNTHETIC FLUORPHLOGOPITETOCOPHEROLISONONYL ISONONANOATEETHYL LINOLEATECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILBORON NITRIDEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLESHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILC13-15 ALKANE]|MICAETHYL PALMITATECALCIUM CARBONATEETHYL OLEATE169v|1689v|1688v