Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Ultrakindel lau-pliiats, 1,4g

COULEURS NATURE
9.80
KIRJELDUS

Päevad pole sarnased - igaüks neist on ainulaadne, täis muresid, emotsioone ja üllatusi. Seetõttu on Ultra Long Lasting lauvärvipliiats täiuslikus silmameigis asendamatu liitlane, mis säilitab oma laitmatuse hommikust õhtuni.

Kümme tooni, kaks efekti ja veekindel valem - ülipikk kauakestev lauvärvipliiats püsib sinuga terve päeva ja seda ei häiri meigimure.
Pärast pealekandmist säilivad varjud ühtlase ja rikkaliku varjundi, ilma et see jookseks laiali ega jätaks jälgi ka pärast sportimist. Tänu hõlpsasti pealekantavale vormile ja kreemjale tekstuurile, mis on rikastatud puuvillaõliga, jäävad nad elama Teie kosmeetikakotis igavesti.

* Teaduslikud uuringud viidi läbi 21 naisega
Testitud oftalmoloogilise kontrolli all ja tundlikele silmadele

Nende eelis: mugav sissetõmmatav varras ja sisseehitatud teritaja Teie meeleolu loomiseks.

Tõestatud efektiivsus: vastupidav kuni 14 tundi *.
Peab vastu treeninguid jõusaalis. Vastupidav veele ja pisaratele. Ei jookse laiali.

MEIE LUBADUSED

Teie Ilu ja Looduse nimel
- Lõhnavaba
- Silikoonivaba



KOOSTIS
Komponentide loendit võidakse uuendada, soovitame kontrollida ka pakendil olevat koostist.
ISODODECANESYNTHETIC WAXMICAETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMERPOLYMETHYLSILSESQUIOXANESILICAPOLYBUTENEHYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENESUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATECOCO-CAPRYLATE/CAPRATEORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAXSYNTHETIC BEESWAXHYDROGENATED CASTOR OILPENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATEGOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL[+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR)CALCIUM SODIUM BOROSILICATESYNTHETIC FLUORPHLOGOPITETIN OXIDECI 42090 (BLUE 1 LAKE)CI 77007 (ULTRAMARINES)CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE)CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS)CI 77491 (IRON OXIDES)CI 77492 (IRON OXIDES)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE)CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE)CI 77742 (MANGANESE VIOLET)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]2910v0