Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Seep "Oliiv Ja Petitgrain", 80 G

BAINS DE NATURE
90399
5.00
KIRJELDUS

Puudutage loodust ennast selle kütkestavalt lõhnava ja sulfaadi* ja palmiõli**vaba koostisega seebiga, mis delikaatselt puhastab teie nahka.

Aroom: selleks, et kinkida teile rahulikke lõõgastushetki, oleme Yves Rocheris valinud Vahemere basseinist pärit päikeselise Oliivi- ja Petitgraini eeterliku õli. Seda õlit, mis on saadud mõru pomerantsipuu lehtede ja okste destilleerimisel, kasutatakse traditsiooniliselt selle lõõgastavate omaduste tõttu. Selle kütkestav ja samal ajal toniseeriv lillearoom aitab unustada igapäevamured ja nautida hetke tõelisest rahust.

Toote eelised:rikkalik vaht puhastab nahka seda liigselt kuivatamata ja annab õrna aroomi. Valem ei sisalda palmiõli, sulfaadivaba pesuainepõhi*.

Kasutusnõuanne.: teie nahahooldusrutiini täiendamiseks soovitame kasutada niisutavat ihupiima ja kätekreemi.

Avastage enda jaoks ka teisi tooteid Oliivi ja Petitgraini aroomiga.

* Ilma sulfaat pindaktiivsete aineteta.
** Koostisosa Sodium Palmitate (naatriumi palmitaat) vastab oliiviõli, mitte palmiõli derivaadile.

TAIMNE KOMPONENT:

Oliiv ja Petitgrain

Vahemerest pärit päikeseline Oliiv ja Petitgraini eeterlik õli ühinevad lõõgastavaks ja õrnaks aroomiks, et pakkuda Teile tõelisi naudingu hetki. Leia meelerahu, tunne rahu...

MEIE LUBADUSED

- 99% biolagunev valemе
- vegan
- 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel
- sulfaadivaba



KOOSTIS

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCITRAL|SODIUM SUNFLOWERSEEDATESODIUM COCOATESODIUM PALMITATESODIUM STEARATEAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCEOLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OILGLYCERINPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILSODIUM CHLORIDESODIUM METHYL COCOYL TAURATELIMONENECITRIC ACIDTETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATESODIUM HYDROXIDECITRAL10663v0|10663v1

HInd: 62.5 €/KG

Millesse veel armuda