Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Kreem-Gommaaž Kehale "Kookospähkel", 150 Ml

BAINS DE NATURE
68751
10.00
KIRJELDUS

Puudutage loodust ennast selle sulfaadi* ja värvainevaba kreem-gommaažiga, mis jätab naha sametiselt siledaks, kütkestava aroomiga.

Aroom: meie Yves Rocheris valisime kookospähkli. Värske, isuäratav, küps, täis mahla ja piima, see just kui võrgutab, ümbritsedes naha peene sensuaalse aroomiga... Maitsev ahvatlus, mida soojendavad päikeselised noodid pehmete puiduste nüanssidega.

Toote eelised: kreemja tekstuuriga gommaaž sisaldab 98% looduslikku päritolu koostisosi, ilma sulfaatideta*. 100% taimset päritolu koorimisosakesed. Koorib õrnalt ja silub nahka, andes sellele õrna aroomi.

Kasutusnõuanne: kasutage gommaaži 2 korda nädalas. Kandke ringjate liigutustega niiskele nahale. Loputage hoolikalt.

Teie nahahooldusrutiini täiendamiseks soovitame kasutada niisutavat ihupiima.

Avastage enda jaoks ka teisi tooteid Kookospähkli aroomiga.

* Ilma sulfaat pindaktiivsete aineteta.

TAIMNE KOMPONENT:

Kookospähkel
Kookospähkel, mis on täis mahlast viljaliha ja piima, annab Teile oma sensuaalse ja ahvatleva aroomi kutsena maagilisse naudingute ja nautimise maailma. Tõeline kiusatus õrnale natuurile, kes hindab põnevaid elamusi.

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad
- vegan
- 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel
- sulfaadivaba



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILOLUS OIL/VEGETABLE OIL/HUILE VEGETALEGLYCERYL STEARATE CITRATEBEHENYL ALCOHOLCETEARYL ALCOHOLCELLULOSEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEPARFUM/FRAGRANCECETEARYL GLUCOSIDECOCOS NUCIFERA (COCONUT) SHELL POWDERHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATESODIUM BENZOATEHYDROGENATED VEGETABLE OILXANTHAN GUMLACTIC ACIDCANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLACOCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACTSORBIC ACIDTOCOPHERYL ACETATECOUMARINHEXYL CINNAMAL10619v0

HInd: 66.7 €/L

Millesse veel armuda