Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €

Kontsentreeritud Dušigeel Mango ja Koriander, 100 ml flakoon

I LOVE MY PLANET
41612
5.50
KIRJELDUS

Öko-formaadis dušigeel on tõeline kosmeetikauudis! 100 ml pudel võimaldab teil duši all käia sama palju kordi kui 400 ml pudeliga!

Öko-formaat on kompaktsem: pudeli tootmisel kulub 50% vähem plastikut ja geel võtabpoodidesse toimetades viis korda vähem ruumi. Iga kasutamiskorraga saate sama efekti, kuid kasutate vähem geeli - nii hoolitsete meie Planeedi eest. Granaatõuna toniseeriv ja kosutav aroom täidab teid energiaga..

Eelis: nutikas kork võimaldab teil kasutada täpselt sellist geeli kogust, mida vajate.

TAIMNE KOMPONENT:

Mango ja Koriander
Isu tekitav Mango vili ja Koriandri eeterlik õli, mis on traditsiooniliselt tuntud oma kosutavate omaduste poolest, on saanud toonilise ja eksootilise lõhna põhjaks. See puuviljane-vürtsikas segu aitab teil alustada oma päeva unustamatute emotsioonidega.



MEIE LUBADUSED

Teie Ilu ja Looduse nimel
• 2 korda vähem plastikut ja CO2* väljaheite
• Flakoon 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel **
• Biolagunev valem
• Taimse päritoluga pesupõhi
• Toodetud Pransusmaal

KASUTAMISE NÕUANDED

Kuidas kasutada: Nutikas ventiilikork võimaldab mõõta õiget geeli kogust. Pöörake pudel ümber ja pigistage välja hernesuurune tilk, kandke niiskele nahale, masseerige kuni tekib vaht, seejärel loputage hoolikalt.



KOOSTIS
Komponentide loendit võidakse uuendada, soovitame kontrollida ka pakendil olevat koostist.
AQUA/WATER/EAUAMMONIUM LAURYL SULFATECOCAMIDOPROPYL BETAINEPARFUM/FRAGRANCEDECYL GLUCOSIDEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEGLYCERYL OLEATECITRIC ACIDGLYCERINLIMONENELINALOOLMETHYLPROPANEDIOLMANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACTTOCOPHEROLASCORBYL PALMITATELECITHINCI 14700 (RED 4)CI 15985 (YELLOW 6)CI 19140 (YELLOW 5)10349v0


HInd: 41€/L

Millesse veel armuda