Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Šampoon KÕÕMAVASTANE Piparmündiga BIO - Sulfaatidevaba - Sobib kõõmase peanaha puhul, 300 ml

Solutions Botanique Capillaire
67881
9.50
KIRJELDUS
Piparmündiga BIO La Gacilly´st rikastatud šampoon eemaldab kõõma ja takistab selle taasteket. Kõõmavabad, juuksed on puhtad ja värsked.

Juuksetüüp: kõõmale kalduvad juuksed
Tekstuur: geeljas, hele+kollast värvi
Eelised: taastab juuste värskuse, volüümi ja kerguse

Sulfaatidevaba* šampoon KÕÕMAVASTANE spetsiaalse valemiga Sobib kõõmase peanaha puhul, toimib õrnalt puhastades juukseid ja peanahka.

Tulemused:
100% - kõõmavastane toime**
100% – ennetab kõõma teket**
100% - peanahk puhastatud**
97% – toode takistab kõõma taasteket 2 nädala jooksul**

Kasutamine: Kandke väike kogus šampooni märjadele juustele. Masseerige peanahka, seejärel loputage.
Meie lubadused: alates 2020. aastast on kõik Prantsusmaal toodetud Yves Rocheri pudelid valmistatud 100% taaskasutatud plastist ja on taaskasutatavad.***

* Ilma sulfaat pindaktiivsete aineteta
** Rahulolu uuring on läbi viidud 30 vabatahtliku osavõtul 28 päeva
jooksul.
*** Välja arvatud korgid, dosaatorid ja küünelakieemaldaja pudelid.



TAIMNE KOMPONENT:

Piparmünt BIO La Gacilly´st


Vähendab peanaha ebamugavustunnet.
Kõõm on väikesed osakesed, soomused, mis kooruvad peanahalt. Selle nähtuse põhjuseks võib olla stress, vale toitumine, hormonaalne tasakaalutus või vale juuksehooldus.


Kõõm on kahte tüüpi:

- Kuiv kõõm on seotud liigse sebumi tootmise ja peanaha rakkude uuenemise häirega. See meenutab valget pulbrit, ei kleepu nahale, irdub valgete helvestena ning langevad õlgadele. Kuiv ja normaalne peanahk on eriti seda tüüpi kõõmale aldis.

- Rasvase kõõma põhjuseks on mikroorganismi Malassezia furfur arenemine, mis lagundab sebumi ja põhjustab ketendust. See näeb välja nagu naastud, mis jäävad peanahale. Väga sageli kaasneb sellega sügelus ja ärritus. Sel juhul muutub kõõmast vabanemine esmatähtsaks peanaha mugavustunde taastamiseks.

Omades ainulaadseid teadmisi taimemaailmast Yves Rocher´i Taimse Kosmeetika® tedlased valisid Piparmünt BIO La Gacilly´st värskendatavate omadustega.

See aitab leevendada peana ebamugavustunnet, peanahk on kõõma tõttu tundlik. Ingridiendina oleme lisanud seda kahe valemi aluseks, mis aitavad eemaldada kõõma ja vältida kõõma kordumist.


MEIE LUBADUSED
- 94% looduslikku päritolu koostisosi
- Silikoonivaba
- Sulfaadivaba
- Pudel ja pakend on taaskasutatavad



KOOSTIS
AQUA/WATER/EAUCOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM METHYL COCOYL TAURATEMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERSODIUM COCOYL ISETHIONATECAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OILBUTYLENE GLYCOLPARFUM/FRAGRANCEPIROCTONE OLAMINEGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACTCITRIC ACIDBENZOIC ACIDSORBIC ACIDCOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLLIMONENEHYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATETOCOPHEROL10836v0

HInd: 31.67 €/L

Millesse veel armuda