Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Mask-Koorija 2-in-1 PUHAS DETOX Vetikatega BIO - Normaalsetele ja rasustele juustele, 200 ml

Solutions Botanique Capillaire
59344
15.20
19.00
KIRJELDUS
Prantsuse Bretagne´st Vetikatega BIO ja Valge Saviga rikastatud Mask-Koorija 2-in-1 PUHAS DETOX puhastab ja koorib õrnalt peanahka enne šampooni kasutamist. Eemaldab mustuse ja vähendab liigset sebumi. Juuksed on värsked, juurtest kerged ja püsivad kauem puhtad.

Juuksetüüp: normaalsed ja rasvased juuksed

Tekstuur: kerge kreemjas+koorivad osakesed
Eelised: Puhtad juuksed 72 tunni jooksul*

Tulemused:
92% - peanahk puhastatud**
92% – liigne rasueritus näib olevat vähenenud**
88% - juuksed näevad puhtad välja**
77% - peanahk saab kauakestva detox-efekti**

Kasutamine: kasutage 1 kord nädalas enne pea pesemist. Kandke kuivadele juuksejuurtele, laske mõjuda 3-5 minutit. Niisutage juukseid kergelt ja masseerige õrnalt. Loputage hoolikalt, seejärel kasutage šampooni.

* Kliiniline test on läbi viidud 12 vabatahtliku osavõtul.
** Rahulolu uuring on läbi viidud 26 vabatahtliku osavõtul


TAIMNE KOMPONENT:

Vetikad BIO Bretagne´st

Vähendab liigset seebumit ja eemaldab mustuse.

Tänapäeval on reostust (tubakas, vihm, tolm...) raske vältida. Naha tõelised vaenlased, mõjutavad nad ka juuste ilu. Põhimõtteliselt on saastavad osakesed õhus hajutatud ja peanahale settides muudavad selle haavatavaks ja põhjustavad tasakaalutust.

Selle protsessi tulemusena muutuvad juuksejuured kiiremini rasvaseks, raskemaks. Saasteained takistavad hapniku jõudmist juuksevarre, muutes juuksekarvu tuhmiks.

Omades ainulaadseid teadmisi taimemaailmast Yves Rocher´i Taimse Kosmeetika® tedlased valisid Vetikad BIO Prantsusmaa Bretagne´st tänu vetikate puhastavatele omadustele.

ASPARAGOPSIS ARMATA ehk Vetikas „Neptunuse harpuun“, klammerdub oma konksu-okkadega paatide kere külge, see vetikaehituse omadus võimaldab tal üle ookeani reisida. Nii leidsidki meie teadlased ta Bretagne'i rannikult, kohas mida nimetatakse „Maa servaks“.

Vetikate puhastav toime seisneb selles, et nad vähendavad tõhusalt üleliigset seebumirasu tootmist. Peanahk puhastatakse üleliigsest sebumist, samuti mustusest. Juuksed muutuvad kergeks ja läikivaks.

MEIE LUBADUSED
- 97% looduslikku päritolu koostisosi
- Silikoonivaba




KOOSTIS
AQUA/WATER/EAUKAOLINCETYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATECELLULOSEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINECOCAMIDOPROPYL BETAINEGLYCERINLACTIC ACIDCOCOS NUCIFERA (COCONUT) SHELL POWDERCORALLINA OFFICINALIS EXTRACTCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACTASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTHYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEMALTODEXTRINBENZOIC ACIDTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATELIMONENECITRIC ACID10842v0

HInd: 63.34 €/L