Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Konditsioneer Juuksevärvi Püsivus Vaarika Äädikaga - Värvitud Või Tuhmunud Juustele, 200 Ml

Solutions Bota Cap
36250
7.20
9.00
KIRJELDUS
Vaarika Äädikaga rikastatud konditsioneer JUUKSEVÄRVI PÜSIVUS toidab, kaitseb ja taastab juuste sära ilma juukseid raskendamata. Juuksed on pehmed, läigivad ja kergesti kammitatavad.

Juuksetüüp: värvitud ja tuhmid juuksed
Tekstuur: sulav kreemjas

Eelised: toidetud ja säravamad juuksed


Tulemused:
93 % - juuksed on toidetud*
89 % - juuksevärv on kaitstud*
86 % - juuksed läigivad*
86 % - juuksed on kogu pikkuses lahti harutatud*

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet niisketele, kergelt väänatud juustele kogu pikkuses. Laske toimida 1 minutiks, seejärel loputage.

Meie lubadused: alates 2020. aastast on kõik Prantsusmaal toodetud Yves Rocheri pudelid valmistatud 100% taaskasutatud plastist ja on taaskasutatavad.*



TAIMNE KOMPONENT:

Vaarika äädikas

Neutraliseerib vees sisalduvate kõvadus soolade kattu.
Värvimine mõjutab juuste seisukorda negatiivselt: pigmendi neelamisel avanevad juuksevarrel olevad soomused. Nii et liiga tihe värvimine võib juuksed hapramaks muuta. Lisaks pesemisel ja erinevate keskkonnategurite (oksüdatsioon, päikesevalgus, saaste jne) mõjul kaotab juuksevärv oma intensiivsust ja erksust.

Omades ainulaadseid teadmisi taimemaailmast Yves Rocher´i Taimse Kosmeetika® tedlased valisid Vaarika äädikat. Juba iidsetest aegadest tuntud oma tõhususe poolest neutraliseerib vees sisalduvad kõvadus soolad, mis pesemise ajal sadestuvad juustele ja muudavad need tuhmiks. Nii tagastab Vaarika Äädikas värvitud juustele sära.


Meie valemites oleme selle koostisosa kombineerinud Saialillega*. Saialillel on omadus siluda juuksetüve**, aidates sellel paremini valgust peegeldada, ja äratada juuste loomuliku sära*.

* Saialilleõie ekstrakt on õlis. See leidub vaid konditsioneeri ja maski koostises.
**Instrumentaalsed testid üksikutel salgudel.


MEIE LUBADUSED
- 97% looduslikku päritolu koostisosi
- Silikoonivaba
- Vegantoode
- Pudel ja pakend on taaskasutatavad



KOOSTIS
AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEISOAMYL LAURATERUBUS IDAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACTMACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OILCALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACTLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEBENZOIC ACIDGLYCERINARGININEPANTHENOLACETIC ACID10830v0

HInd: 45 €/L