Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Konditsioneer JUUSTE VÄLJALANGEMISE VASTU Valge Lupiiniga - Nõrkadele juustele, 200 ml

Solutions Botanique Capillaire
52694
9.50
KIRJELDUS
Agaavi ja Valge Lupiiniga rikastatud konditsioneer JUUSTE VÄLJALANGEMISE VASTU** tugevdab juuksed kogu pikkuses ja harutab neid lahti koheselt. Juuksed on tugevamad ja kergesti kammitatavad.

Juuksetüüp: nõrgad juuksed
Tekstuur: sulav kreemjas

Eelised: Kammimise ajal kuni 90% vähem juuste murdumist*

Tulemused:
93 % - uuste väljalangemine aeglustub***
93 % - juuksed on tugevamad ***
93 % - juuksed on kergesti lahti harutatavad***
90 % - juuksed taluvad kahjustusi paremini***

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet niisketele, kergelt väänatud juustele kogu pikkuses. Laske toimida 1 minutiks, seejärel loputage.

Meie lubadused: alates 2020. aastast on kõik Prantsusmaal toodetud Yves Rocheri pudelid valmistatud 100% taaskasutatud plastist ja on taaskasutatavad.*****

* Instrumentaalne test - juuste hapruse mõõtmine kammimisel.
** Kliiniline uuring on läbi viidud hooldussarjaga JUUSTE VÄLJALANGEMISE
VASTU: Šampoon+Konditsioneer+ Intensiivne kuur 30 vabatahtliku osavõtul 3
kuu jooksul
*** Kliiniline uuring on läbi viidud hooldussarjaga JUUSTE VÄLJALANGEMISE
VASTU: Šampoon+Konditsioneer+ Intensiivne kuur 30 vabatahtliku osavõtul 3
kuu jooksul; tulmused peale 1 kuu kasutamist
**** Rahulolu uuring on läbi viidud 28 vabatahtliku osavõtul
*****Välja arvatud korgid, dosaatorid ja küünelakieemaldaja pudelid.


TAIMNE KOMPONENT:

Agaav ja Valge Lupiin

Stimuleerivad juuksefolliikulite aktiivust, et muuta juuksed tugevamaks.
Juuste väljalangemine võib olla erineva päritoluga. Episoodiline või progresseeruv, seda seostatakse sageli üleliigse sebumi tootmisega, millele lisanduvad muud tegurid - stress, väsimus, hormonaalsed või hooajalised muutused, pärilikkus


Mikrotsirkulatsioon Iga juuksejuure juures on selle tervise oluline näitaja. Tänu selle protsessile on juuksed küllastunud nende kasvuks ja säilimiseks vajalike toitainete ja hapnikuga. Seega võtab igasugune häire selles ahelas juustelt energiat ja viib lõpuks juuste väljalangemiseni.


Juuste väljalangemist on kahte tüüpi:

AJUTINE väljalangemine, mis provotseerib juuksekarva hõrenemist.

PÜSIV juuste väljalangemine, mida iseloomustab juuksevarre järkjärguline hõrenemine kuni juuste täieliku väljalangemiseni. Nõrga uuendamise korral näevad juuksed üldises massis hõredamad. Seetõttu on vaja väljalangemist pidurdada peanaha mikrotsirkulatsiooni stimuleerimise kaudu, et taastada peanaha tasakaal.

Omades ainulaadseid teadmisi taimemaailmast Yves Rocher´i Taimse Kosmeetika® tedlased kombineerisid Agaav BIO, Valge Lupiin ja Ženšenni. Sinise Agaavi saladus? Agaav on rikas fruktaanide poolest, mis on taime jaoks võimas energiaallikas. Agaavi fruktaanid toimivad otse peanahal, seal kust juuksed ammutavad jõudu. Selle koostisosa võime kahekordistada mikrotsirkulatsiooni* võimaldab juuksefolliikulisid paremini toita ning seetõttu kasvavad juuksed tugevamaks ja tervemaks.

Valge Lupiini ekstrakti valisid meie teadlased kõrge peptiidisisalduse tõttu. See piirab juuste väljalangemist tänu oma kahesugusele toimele. Esiteks vähendab ensüümi nimega 5-alfa reduktaasi** aktiivsust, mis on geneetilise juuste väljalangemise peamine põhjus. Lupiiniekstrakt stimuleerib ka mikrotsirkulatsiooni ja kudede hapnikuga varustamise protsessi**. Seega soodustab see juuste kasvu ja aeglustab juuste väljalangemise mehhanisme.

Lisaks valisid meie teadlased Aasias hästi tuntud ravimtaime Ženšenni. See suurendab karvasibulate** aktiivsust, et tugevdada juuksetüve.


* Testid in vitro. Patenditaotlus Agaavi fruktaanide tõhususe kohta - kahekordstuvad mikrotsirkulatsiooni.
** Testid in vitro.


MEIE LUBADUSED
- 97% looduslikku päritolu koostisosi
- Silikoonivaba
- Flakoon 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel




KOOSTIS
AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEHYDROLYZED LUPINE PROTEINLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEISOAMYL LAURATEPANTHENOLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINBENZOIC ACIDLIMONENEGLYCERINLINALOOLGERANIOL1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOL10824v0

HInd: 47.5 €/L

Millesse veel armuda