Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
03.-12.05 LISAKINGITUS IGA OSTUGA.
IMELIST EMADEPÄEVA!

Taastav Sügavtoimeline Päeva-/Öökreem Ja Öömask Noorusliku Naha Jaoks, 75 Ml

ANTI AGE GLOBAL
55605
38.50
55.00
KIRJELDUS

Nahk on koheselt särav, tunneb end mugavalt ja elastselt. Ühe kuu pärast on 8 vananemismärki korrigeeritud: Nahk muutub pinguldatumaks, tugevamaks, säravamaks, siledamaks, ühtlasemaks, toidetuks, näokontuur näib selgem, kaela- ja dekolteepiirkond näib olevat muutunud.

Nahatüüp: kõik nahatüübid

Toote tekstuur: kreemjas ja rikkalik tekstuur

Eeldus: taastab naha elastsuse

Tulemused:

Koheselt
- 96% naistest kinnitab, et nende nahk taastab mugavustunde
- 79% naistest kinnitab, et nende nahk muutub pinguldatumaks

1 kuu pärast
- 88% naistest väidavad, et nende nahk muutub pinguldatumaks
- 89% naistest väidavad, et nende nahk muutub tugevamaks.

Uuring, kus osales 106 vabatahtlikku.

Kasutamine:
Kandke hommikul ja õhtul näole, kaelale ja dekolteele. Öömaskina: Kasutage 2 korda nädalas, vältides silmaümbruse piirkonda.


TAIMNE KOMPONENT:

Taimede nektar sireli pungadest.
Vananemisvastane toime rakkude südames ja naha pinnal. Meie eksperdid valisid taimebiotehnoloogia, et saada nektarit väärtuslike rakkude ainukesest proovist vaid ühest pungast, mis on säilinud Bologna botaanikaaias. See kõrgtehnoloogiline protsess säästab taime ressursse ja soodustab keskkonnasäästlikkust, aidates vältida intensiivset põllumajandust ja taimepungade korjamist, mis on nende arengule olulised.


MEIE LUBADUSED
-98% koostisosadest on looduslikku päritolu.


KOOSTIS
AQUA/WATER/EAUGLYCERINCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEMYRISTYL MYRISTATESTEARIC ACIDBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILSHOREA STENOPTERA SEED BUTTERVITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OILPALMITIC ACIDSQUALANEPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERBETAINEDIMETHICONEGLYCERYL BEHENATEPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACTSYRINGA VULGARIS (LILAC) EXTRACTAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPANTHENOLHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCESODIUM POLYACRYLATEHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERETHYLHEXYLGLYCERINTOCOPHERYL ACETATEPOLYSORBATE 60SODIUM HYALURONATESORBITAN ISOSTEARATEHYALURONIC ACIDPANTOLACTONELINALOOLGERANIOLSODIUM HYDROXIDECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATEXANTHAN GUMTOCOPHEROL |10944v0

HInd: 733.4 €/L