Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Taastav Näomask Saialillega BIO rikkaliku tekstuuriga, 30 ml

TRANSVERSE SOIN
28856
6.50
KIRJELDUS

Saialill on väsinud naha liitlane!
Kas teadsite, et saialill pole mitte ainult ilus lill, vaid ka väärtuslike aktiivsete ainete allikas? Seda on aastaid tunnustatud rahustavate, antioksüdantsete ja pehmendavate omaduste poolest. Lilleekstrakti saadakse naturaalse ekstraheerimise käigus, tänu millele säilitavad kõik lille kasulikud omadused. Seetõttu toidab taastav saialillemask kõiki nahakihte, silub seda ja vähendab pingeid!
Taastav saialillemask sisaldab kuni 97% looduslikku päritolu koostisosi ja sobib veganitele. Vaid 10 minutit, et veenda ennast selle efektiivsuses! Näomask on mähkiva tekstuuriga, mis rahustab ärritusi ja toidab teie nahka sügavuti. Jätab naha pehmeks, siledaks ja taaselustatuks.

Toote plussid: mähkiv оtekstuur, mis leevendab ärritusi ja toidab nahka sügavalt.

TAIMNE KOMPONENT:

SAIALILL BIO
Saialill on Yves Rocheri kaubamärgi märgiline taim, regeneratiivsete omadustega *. Oleme seda kasvatanud oma orgaanilistel põldudel La Gassias, Prantsusmaa Bretagne'i piirkonnas, alates 1979. aastast. Saialill on Yves Rocheri kaubamärgi märgiline taim, regeneratiivsete omadustega *. Oleme seda kasvatanud oma orgaanilistel põldudel La Gassias, Prantsusmaa Bretagne'i piirkonnas, alates 1979. aastast. Meie Yves Roche'is eelistame Harilikku saialille kui Põld-saialille, sest selle õied on suuremad, kaunimad ja sisaldavad rohkem toimeaineid. Kohaliku kliimaga kohanedes ei vaja saialill täiendavat kastmist ja nagu kõiki La Gassia põldude taimi kasvatatakse ka saialilli mahepõllunduses.

* in vitro testid

MEIE LUBADUSED

Teie Ilu ja Looduse nimel
- 97% looduslikku päritolu;
- Ei sisalda mineraalõlisid ja silikooni;
- vegan*

KASUTAMISE NÕUANDED

Naha tugevdamiseks ja naha seisundi parandamiseks kasutage Saialillega maski kaks korda nädalas. Kandke õhuke kiht palsamit kogu näole, vältides silmaümbrust. Seejärel jätke see nahale 10 minutiks toimima ja lõdvestuge!
Proovige ka teisi aktiivsete taimsete komponentidega näomaske: puhastav piparmündiga, rahustav kummeliga ja helendav ja kooriv aprikoosipulbri ja kummeliekstraktiga




KOOSTIS
Komponentide loendit võidakse uuendada, soovitame kontrollida ka pakendil olevat koostist.

AQUA/WATER/EAU CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE COCO-CAPRYLATE/CAPRATE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (Beurre De Karite) GLYCERIN CETEARYL ALCOHOL PROPYLENE GLYCOL. TRIBEHENIN HYDROGENATED COCONUT OIL (Huile De Coprah Hydrogenee) CETEARETH-33 HYDROXYACETOPHENONE PARFUM/FRAGRANCE SODIUM POLYACRYLATE XANTHAN GUM (Gomme De Xanthane) MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL (Huile De Macadamia) CAPRYLYL GLYCOL LACTIC ACID CAPRYLHYDROXAMIC ACID OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (Huile D'Olive) CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT (Extrait De Fleurs De Calendula) BETA-CAROTENE CITRIC ACID 10329v0


HInd: 183.33 €/L