Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €

Puhastav Geelmask Piparmündiga BIO, 30 ml

TRANSVERSE SOIN
27628
6.50
KIRJELDUS

Piparmündi puhastav geelmask - hooldus täis loodust!

Teie nahk seisab iga päev silmitsi probleemidega: kapriisne ilm, õhusaaste, sagedased temperatuurimuutused. Mõnikord naha taastamiseks ja mugavustunde taastamiseks baashooldusest ei piisa. Sel juhul lubage endale mõnusat hetke oma koduses spaas.

Piparmündi puhastav geelmask on vegan koostisega, sisaldab üle 99% looduslikku päritolu koostisosi. Kerge geeljas konsistents rahustab ja värskendab koheselt. Nahk on põhjalikult puhastatud ja matt. Piparmündi näomask ei kuivata nahka ja reguleerib rasu tootmist, aidates võidelda nahapuudustega.


Maskis sisalduv mentool muudab naha heledamaks ja annab meeldiva jahedustunde. Hindate neid kindlasti kuumadel suvepäevadel! Piparmünt on ka vahend rasvase naha ja nahapuuduste vastu. Kontrollib tõhusalt naha loomuliku rasu taset ja matistab jumet.

Piparmündilehed sisaldavad palju aroomiteraapias sageli kasutatavaid eeterlikke õlisid. Nende värskendav lõhn aitab närve rahustada ja lõõgastuda, muutes need koduses spaas asendamatuks osaks.
Toote plussid: kerge geeljas konsistents rahustab ja värskendab nahka.

TAIMNE KOMPONENT:

PIPARMÜNT
Meie valem põhineb mahepõllumajandus reelite järgi kasvatatud Piparmündi ekstraktil - puhastusomaduste eest valitud

MEIE LUBADUSED

Teie Ilu ja Looduse nimel
- 98% looduslikku päritolu koostisosad;
- Ei sisalda mineraalõlisid ja silikooni;
- vegan*

KASUTAMISE NÕUANDED

Puhastav Geelmask Piparmündiga annab teile parima tulemuse, kui kasutate seda kaks korda nädalas. Kandke õhuke kiht maskist T-tsoonile või kogu näole. Jätke see nahale 10 minutiks toimima.
Proovige ka teisi aktiivsete taimsete komponentidega näomaske: rahustav kummeliga, taastav saialillega ja helendav ja kooriv aprikoosipulbri ja kummeliekstraktiga




KOOSTIS
Komponentide loendit võidakse uuendada, soovitame kontrollida ka pakendil olevat koostist.

AQUA/WATER/EAU GLYCERIN PROPYLENE GLYCOL. MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATER (Eau De Menthe Poivree) SODIUM CARBOXYMETHYL STARCH MANNAN (Farine De Konjac) HYDROXYACETOPHENONE CAPRYLYL GLYCOL 1,2-HEXANEDIOL PENTYLENE GLYCOL MALTODEXTRIN SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT (Extrait De Racine De Scutellaire) CAPRYLHYDROXAMIC ACID CITRIC ACID MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL (Huile Essentielle De Menthe Poivree) HYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACT (Extrait De Gardenia Hydrolise) CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACT (Extrait De Fleurs De Carthame) 10330v0


HInd: 183.33 €/L