Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €

Väliskeskkonna Negatiivse Mõju Eest Kaitsev Kreem-Fluid, 30 Ml, Spf50

ELIXIR BOTANIQUE
55732
30.00
KIRJELDUS

Tänu kõrgele kaitsetasemele SPF 50+ see fluid tegutseb nagu kilp UVA\UVB kiirguse vastu, mis kiirendavad naha vananemist ja soodustavad pigmendilaikude teket. Nahk on koheselt hapnikuga rikastatud, saab detox-efekti ja on kaitstud väliskeskkonna negatiivse mõju eest. Peale 1 kuud kortsud ja kortsukesed on vähenenud, nahk on taastatud ja särab tervist.
Valem on dermatoloogiliselt testitud
Toote eelised: Mikrovetikad ja Prantsusmaa Bretagne'i piirkonnast Nasturtium on kasvatatud austusega biomitmekesisule. 98% koostisosadest on looduslikku päritolu.


TAIMNE KOMPONENT:

25 AASTAT UURIMUSTÖÖD TAIMETEADUSE JA MERE BIOTEHNOLOOGIA VALDKONDADES ON MEIE TAIMSE ELEKSIIRI SÜDAMES
*YVES ROCHERI KAUBAMÄRGI INNOVATIIVSUS
Yves Rocheri Kaubamärgi teadlased on välja töötanud unikaalse efektiivsusega aktiivsete ingredientide kompleksi, ühindades Nasturtiumi ja Mikrovetikate eksrakte. Nasturtium võimaldab rikastada naharakke hapnikuga mis omakorda aktiveerib rakkude tegevust. Mikrovetikad stimuleerivad naha kaitset antioksüdantide ja väliskeskkonna negatiivse mõju eest. Need taimed on meie 100% eksklusiivse patenteeritud innovatiivse taimse eliksiiri aluseks.


KASUTAMISE NÕUANDED

Enne kasutamist loksutada.
Kandke hernetera suurune kogus toodet igal hommikul siluvate liigutustega näo keskelt, vältides silmakontuuri. Kasutage kas päevahoolduse peale seda. Väliskeskkonna negatiivse mõju ja UV-kiirguse vastane kreem-fluid on suurepärane meigialus.





KOOSTIS

C12-15 ALKYL BENZOATESODIUM HYDROXIDE1,2-HEXANEDIOLXANTHAN GUMAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDARGININEBETAINEGLYCERINDICAPRYLYL CARBONATETROPAEOLUM MAJUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACTSODIUM STEAROYL GLUTAMATEGLYCERYL STEARATE CITRATEMARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MERPOTASSIUM SORBATESTEARYL ALCOHOLBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEDIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATEALCOHOLTETRASELMIS SUECICA EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEGERANIOLAQUA/WATER/EAULINALOOLHYDROCHLORIC ACIDDIBUTYL ADIPATEETHYLHEXYL TRIAZONECAPRYLYL GLYCOLPENTYLENE GLYCOLTOCOPHEROLHECTORITE1615v

HInd: 800€/L