Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Ihupiim "Kookospähkel", 390 Ml

BAINS DE NATURE
40413
12.00
KIRJELDUS

Puudutage loodust ennast selle silikooni- ja värvainevaba ihupiimaga, mis niisutab teie nahka ja jätab nahale delikaatse aroomi.

Aroom: meie Yves Rocheris valisime kookospähkli. Värske, isuäratav, küps, täis mahla ja piima, see just kui võrgutab, ümbritsedes naha peene sensuaalse aroomiga... Maitsev ahvatlus, mida soojendavad päikeselised noodid pehmete puiduste nüanssidega.

Toote eelised: ihupiim pehmendab, rahustab ja niisutab nahka kogu päeva jooksul, ümbritsedes selle veetleva aroomiga. Ilma kleepuva ja rasvase kile efektita.

Kas soovite naudingut pikendada? Parfüümispreiga kehale ja juustele jääb lemmiklõhn teiega kogu päevaks.
Avastage enda jaoks ka teisi tooteid Kookospähkli aroomiga.

TAIMNE KOMPONENT:

Kookospähkel
Kookospähkel, mis on täis mahlast viljaliha ja piima, annab Teile oma sensuaalse ja ahvatleva aroomi kutsena maagilisse naudingute ja nautimise maailma. Tõeline kiusatus õrnale natuurile, kes hindab põnevaid elamusi.

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad
- silikoonivaba
- 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel
- vegan



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILGLYCERINCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDECOCO-CAPRYLATE/CAPRATESTEARYL ALCOHOLPROPYLENE GLYCOL.POLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERDIMETHICONEPARFUM/FRAGRANCESORBITAN STEARATEPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILSTEARIC ACIDDICAPRYLYL ETHERBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERBETAINEALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDERCARBOMERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEETHYLHEXYLGLYCERINPALMITIC ACIDSODIUM BENZOATEXANTHAN GUMHYDROXYACETOPHENONECOUMARINTETRASODIUM EDTAHEXYL CINNAMALSORBIC ACIDSODIUM HYDROXIDETOCOPHEROLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATE571v1

HInd: 30.8 €/L

Millesse veel armuda