Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Niisutav Kätekreem “Mango Ja Koriander”, 30 Ml

BAINS DE NATURE
72115
4.00
KIRJELDUS

Puudutege loodust ennast selle silikooni- ja värvainevaba kätekreemiga, mis niisutab teie nahka ja jätab sellele õrna lõhna.

Aroom: meie Yves Rocheris valisime Koriandri, traditsiooniliselt tuntud oma toniseerivate omaduste poolest. Taime viljad on rikkad vürtsika lillearoomiga eeterliku õli poolest. Selle särtsakas värskus, täiendatud Mango säravate, sädelevate nootidega, annab energiat ja äratab meeli.

Toote eelised: sulava tekstuuriga kreem sisaldab 98% looduslikku päritolu koostisosi. Niisutab nahka ja annab õrna aroomi. Valem Sheavõiga.

Meeldib lõhn? Avastage enda jaoks ka teisi sarja tooteid!

TAIMNE KOMPONENT:

Mango ja Koriander

Toniseeriva ja eksootilise aroomi loomise aluseks sai traditsiooniliselt oma kosutavate omaduste poolest tuntud maitsev Mango vili ja Koriandri eeterlik õli. See puuviljane ja vürtsikas segu aitab Teil alustada oma päeva unustamatute emotsioonidega.

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad
- vegan
- sulfaadivaba
- silikoonivaba



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINSORBITAN STEARATECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATESTEARIC ACIDPALMITIC ACIDBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMSORBIC ACIDLIMONENESODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEMANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACTLINALOOL10632v0

HInd: 133.4 €/L

Millesse veel armuda