Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Universaalne Palsam "Õun BIO" Näole, Kehale ja Juustele, 100 ml

FAMILLE BIO
90307
13.00
KIRJELDUS
Universaalne Palsam toidab ja kaitseb sügavalt isegi kõige kuivemat nahka tänu Õuntest BIO saadud aktiivsetele koostisosadele ja õlide segule, sealhulgas Õuna BIO tuumaõlile.

Lõhn: õun
Nahatüüp: kuiv ja väga kuiv
Tekstuur: kreemjas-õline
Kasutuse piirkonnad: nägu, keha ja juuksed

Sertifitseeritud orgaaniliste ja 99% loodusliku päritoluga koostisosadega toode sobib kogu pere nahahoolduseks, sealhulgas ka lastele alates 3. eluaastast.

Multifunktsionaalne palsam toidab ja annab mugavustunde. Soovitame kanda kergete puudutustega kõikidele kuivadele piirkondadele: kehanahale, näole, huultele ja juukseotstele. Sobib kogu perele.* Rahustava toimega toodet saab kasutada päikesejärgse hooldusena, habemeajamisjärgseks hoolduseks, samuti habeme, küünte ja huulte toitmiseks ja niisutamiseks. Rikkaliku õlija-kreemja tekstuuriga palsam annab mugavuse ja kasutamise tõelise naudingu. See sulab nahal, muutes seda pehmeks ja jättes õrna õunte aroomi.


Toode sai "Perede poolt heaks kiidetud" märki sõltumatult organisatsioonilt, mis autasustab parimaid tooteid kogu perele tarbijakogemuse kvaliteedi põhjal.**


* Sobib lastele alates 3. eluaastast.
** 15,6/20- on keskmine hinne, sh 4,5/5 ökoskaalal testrühmas "Perede poolt heaks kiidetud"; 2022. aasta novembris 100 perekonnaga läbi viidud testid Prantsusmaal.

83% kogu koostisosadest on mahepõllumajanduslikult kasvatatud. 90% kõigist koostisosadest on looduslikku päritolu.

COSMOS ORGANIC sertifikaat on väljastatud Ecocert Greenlife poolt vastavalt COSMOS standardile.


FAMILLE BIO = PEREKOND BIO


TAIMNE KOMPONENT:

Õun BIO

Toidab, niisutab ja kaitseb kogu pere nahka.
Uus, sertifitseeritud orgaaniline, toodete sari Prantsusmaa Bretagne'ist Õun BIO toitvate ainetega sobib kasutamiseks kogu perele, sealhulgas lastele alates 3. eluaastast.

Meie valemite südames on Õun BIO - puuvili, mida hinnatakse mitte ainult selle paljude toitvate omaduste poolest, vaid ka nahale kasuliku mõju tõttu.


Õuna olulised vee-, kiudainete-, mineraalide ja polüfenoolide varud on nahale kasulikud. Seetõttu on täiesti loomulik, et meie eksperdid soovides kõiki neid eeliseid ära kasutada, püüdsid ekstraheerida Õunast BIO aktiivseid toimeaineid.


Meie uuenduslikud ekstraheerimistehnoloogiad on võimaldanud eraldada ja välja töötada 3 patenteeritud toimeainet:
- eriti suhkrute ja polüfenoolide rikas ekstrakt, mis on naha kaitseks hädavajalik;
- rasvhapetega küllastunud õli, mis on asendamatu nahabarjääri tugevdamiseks;
- puuviljavesi, mis aitab säilitada naha niiskustaset.

See ainulaadne ja uuenduslik Õun BIO-põhiste koostisosade kombinatsioon aitab tõhusalt toita, niisutada ja kaitsta kogu pere nahka.

Püüdlesime suletud ahela ja jäätmevaba tootmise poole tihedas koostöös partneritega – kohalike siidritootjatega. Kuna oma toodete koostises olevate toimeainete jaoks kasutame tervet õuna – kõiki õuna osi, mis on veel toitaineterikkad.


MEIE LUBADUSED
- 99% looduslikku päritolu koostisosi
- Vegantoode
- Vastutustundlik agroökoloogia
- Pudel ja pakend on taaskasutatavad



KOOSTIS
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILGLYCERINPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*AQUA (WATER)PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*SODIUM COCOAMPHOACETATESCLEROTIUM GUMLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCECHONDRUS CRISPUS POWDER (CARRAGEENAN)POTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCARAMELSODIUM GLUCONATESODIUM BENZOATECITRIC ACID·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

HInd: 115 €/L

Millesse veel armuda