Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Ihupiim "Argaania Ja Roos", 390 Ml

BAINS DE NATURE
40428
12.00
KIRJELDUS

Puudutage loodust ennast selle silikooni- ja värvainevaba ihupiimaga, mis niisutab teie nahka ja jätab nahale delikaatse aroomi.

Aroom: erutavas kompositsioonis kogu traditsioonilise idamaise hammami hellus. Valem Argaaniaõli ja Marokost pärit BIO Roosiga.

Toote eelised: ihupiim pehmendab, rahustab ja niisutab nahka kogu päeva jooksul, ümbritsedes selle veetleva aroomiga. Ilma kleepuva ja rasvase kile efektita.

Kas soovite naudingut pikendada? Parfüümispreiga kehale ja juustele jääb lemmiklõhn teiega kogu päevaks.
Avastage enda jaoks ka teisi tooteid Argaania ja Roosi aroomiga.

TAIMNE KOMPONENT:

Argaania ja Roos
Maroko südames on meie Taimse kosmeetika eksperdid kombineerinud kaks legendaarset taime, mida traditsiooniliselt peetakse iluvaradeks: Argaania ja Roos. Brändi pikaajaline ja tihe koostöö keskkonnavastutustundlike tarnijatega on Argaaniapuude hoolika käsitlemise ja Argaaniaõli kõrgeima kvaliteedi tagatiseks.

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad
- silikoonivaba
- 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel
- vegan



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINPROPYLENE GLYCOL.CENTAUREA CYANUS FLOWER WATERSORBITAN STEARATESTEARIC ACIDDICAPRYLYL ETHERBETAINEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEPALMITIC ACIDHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMARGANIA SPINOSA KERNEL OILSORBIC ACIDROSA DAMASCENA FLOWER WATERSODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM HYDROXIDETOCOPHEROL10643v0

HInd: 30.8 €/L

Millesse veel armuda