Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Ihupiim "Oliiv Ja Petitgrain", 390 Ml

BAINS DE NATURE
40437
12.00
KIRJELDUS

Puudutage loodust ennast selle silikooni- ja värvainevaba ihupiimaga, mis niisutab teie nahka ja jätab nahale delikaatse aroomi.

Aroom: selleks, et kinkida teile rahulikke lõõgastushetki, oleme Yves Rocheris valinud Vahemere basseinist pärit päikeselise Oliivi- ja Petitgraini eeterliku õli. Seda õlit, mis on saadud mõru pomerantsipuu lehtede ja okste destilleerimisel, kasutatakse traditsiooniliselt selle lõõgastavate omaduste tõttu. Selle kütkestav ja samal ajal toniseeriv lillearoom aitab unustada igapäevamured ja nautida hetke tõelisest rahust.

Toote eelised: ihupiim pehmendab, rahustab ja niisutab nahka kogu päeva jooksul, ümbritsedes selle veetleva aroomiga. Ilma kleepuva ja rasvase kile efektita.

Kas soovite naudingut pikendada? Parfüümispreiga kehale ja juustele jääb lemmiklõhn teiega kogu päevaks.
Avastage enda jaoks ka teisi tooteid Oliivi ja Petitgraini aroomiga.

TAIMNE KOMPONENT:

Oliiv ja Petitgrain

Vahemerest pärit päikeseline Oliiv ja Petitgraini eeterlik õli ühinevad lõõgastavaks ja õrnaks aroomiks, et pakkuda Teile tõelisi naudingu hetki. Leia meelerahu, tunne rahu...

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad
- silikoonivaba
- 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel
- vegan



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINPROPYLENE GLYCOL.CENTAUREA CYANUS FLOWER WATERSORBITAN STEARATESTEARIC ACIDDICAPRYLYL ETHERBETAINEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEPARFUM/FRAGRANCEPALMITIC ACIDHYDROXYACETOPHENONEXANTHAN GUMOLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OILSORBIC ACIDLIMONENECITRALSODIUM BENZOATECITRIC ACIDBENZYL ALCOHOLPOTASSIUM SORBATELINALOOLSODIUM HYDROXIDETOCOPHEROL10649v0

HInd: 30.8 €/L

Millesse veel armuda