Tilda Publishing
Tasuta kohaletoimetamine tellimusele alates 50 € /
Kingitus alates 15 €, 2 kingitust alates 40 €
Tilda Publishing
KUNI 4. AUGUSTINI LISAKINGITUS-TOODE
2 KAUBA OSTUS ÜHES TŠEKIS

Ihupiim "Mango Ja Koriander", 390 Ml

BAINS DE NATURE
40426
12.00
KIRJELDUS

Puudutage loodust ennast selle silikooni- ja värvainevaba ihupiimaga, mis niisutab teie nahka ja jätab nahale delikaatse aroomi.

Aroom: meie Yves Rocheris valisime Koriandri, traditsiooniliselt tuntud oma toniseerivate omaduste poolest. Taime viljad on rikkad vürtsika lillearoomiga eeterliku õli poolest. Selle särtsakas värskus, täiendatud Mango säravate, sädelevate nootidega, annab energiat ja äratab meeli.

Toote eelised: ihupiim pehmendab, rahustab ja niisutab nahka kogu päeva jooksul, ümbritsedes selle veetleva aroomiga. Ilma kleepuva ja rasvase kile efektita.

Kas soovite naudingut pikendada? Parfüümispreiga kehale ja juustele jääb lemmiklõhn teiega kogu päevaks.
Avastage enda jaoks ka teisi tooteid Madgo ja Koriandri aroomiga.

TAIMNE KOMPONENT:

Mango ja Koriander

Toniseeriva ja eksootilise aroomi loomise aluseks sai traditsiooniliselt oma kosutavate omaduste poolest tuntud maitsev Mango vili ja Koriandri eeterlik õli. See puuviljane ja vürtsikas segu aitab Teil alustada oma päeva unustamatute emotsioonidega.

MEIE LUBADUSED

- 98% loodusliku päritoluga koostisosad
- silikoonivaba
- 100% taaskasutatud plastikust taaskasutatav pudel
- vegan



KOOSTIS

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINPROPYLENE GLYCOL.CENTAUREA CYANUS FLOWER WATERSORBITAN STEARATESTEARIC ACIDDICAPRYLYL ETHERBETAINEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEPALMITIC ACIDHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMSORBIC ACIDLIMONENESODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEMANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACTSODIUM HYDROXIDELINALOOLTOCOPHEROL10648v0

HInd: 30.8 €/L

Millesse veel armuda